• 30+ YEARS 30+ YEARS

    30+ taun

    NGALAMI INDUSTRI
  • 20k+ TONS 20k+ TONS

    20k + TONS

    KAPASITAS TAHUNAN
  • 7.8K ITEMS 7.8K ITEMS

    7.8K BARANG

    Jembar Wide
  • factory-tour-left.jpg

babagan kita

Chengdu GUBT Industry Co., Ltd. minangka pabrikan aftermarket utama lan panyedhiya komponen crusher ing China, nyedhiyakake produk lan layanan kualitas premium ing saindenging jagad kanggo industri penggalian, pertambangan, skrining, lan daur ulang suwene luwih saka 30 taun.

liyane

Warta Paling Anyar

  • Experts Talk About Products: Barmac Vertical Shaft Impact Crushers – Chapter II

    Pakar Ngomong Abou ...

    07 Des, 20
    Sawise ngenalake komponen utama Barmac Rotor, Bab loro fokus ing pambangunan Model beda kanggo crusher Barmac VSI. ...
  • Experts Talk About Products: Barmac Vertical Shaft Impact Crushers

    Pakar Ngomong Abou ...

    30 Jul, 20
    VSI crusher minangka peralatan menghancurkan rock kanthi efisiensi tinggi kanthi level paling dhuwur ing donya. Kang digunakake digunakake kanggo tresna ...
  • VSI Barmac’s Technology for Producing Artificial Sand

    VSI Barmac's Tech ...

    08 Jun, 20
    Teknologi Produksi Pasir Ponggawa Akeh perusahaan cenderung nggunakake pasir buatan kanggo ngganti ...
  • How to Increase the Capacity of Cone Crusher? 11 Ways to Maximize Your Cone Efficiency

    Cara Nambah ...

    27 Mei, 20
    Crusher kerucut minangka salah sawijining alat penghancur medium lan alus, sing cocog kanggo ngremuk macem-macem bahan medium lan hard. Nanging, ma ...
Enquiry
Kudu konsultasi?
Kirim pesen, mengko bakal ngubungi sampeyan.