Profil Perusahaan

about_us

Sapa Kita

Ing taun 1990, GUBT didegaké kanggo ngawula pasar global kanthi nyediakake alat ganti lan alat ganti kanggo peralatan penghancuran lan penyaring utama kanthi harga kompetitif lan layanan garansi berkualitas tinggi. Babagan kekuatan basis manufaktur paling gedhe ing kidul-kulon China, mesin lan peralatan produksi terkemuka ing industri, insinyur profesional lan berpengalaman, lan tim sales sing apik lan terlatih, GUBT nyedhiyakake dhukungan sing kuat lan jaminan kanggo nyuda biaya, nambah ketersediaan bagean, minimalake downtime, lan layanan purna jual sing luwih apik. Kanthi fokus ing kerajinan kualitas, efektivitas biaya lan kepuasan pelanggan, bebarengan karo kepinginan kanggo terus-terusan nyedhiyakake pelanggan produk sing paling apik, GUBT terus berkembang kanthi dinamis lan entuk reputasi apik ing industri tambang lan penambangan.

Sawise 30 taun pembangunan lan akumulasi terus-terusan, GUBT duwe kemampuan ngasilake bagean standar kanggo mesin Cone Crusher, Jaw Crusher, HSI, lan VSI, nanging uga ngasilake sawetara produk sing disesuaikan. Kanthi informasi lengkap lan panelitian jero kanggo mesin Crusher, GUBT bisa menehi dhukungan lan pitulungan teknis kanggo para pelanggan kanggo milih produk sing paling pas kanggo macem-macem kahanan. Kanthi tulus ngewangi saben pelanggan, kerja bareng, lan ngrampungake masalah kanthi cepet yaiku target utama kita. Kanthi kapercayan lan tulus, GUBT mesthi dadi mitra sing bisa dipercaya lan antusias.

Apa sing Disedhiyakake

Finished-products Produk rampung

Pelapis mangkuk, cekung, mantel, piring rahang, lempeng pipi, batang pukulan, pelat pengaruh, TIPS rotor, pelat rongga, cincin mata pakan, tabung pakan, piring pakan, piring pemakan ndhuwur ndhuwur, rotor, poros , Shaft Cap Swing Jaw ETC

logot6Casting lan mesin khusus

Mangalloy :  Mn13Cr2, Mn17Cr2, Mn18Cr2, Mn22Cr3…

Martensite:   Cr24, Cr27Mo1, Cr27Mo2, Cr29Mo1…

Liyane:   ZG200 - 400, Q235, HAROX, WC YG6, YG8, YG6X YG8X

Kemampuan Produksi

Software-250x250

SOFTWARE

• Solidworks, UG, CAXA, CAD
• CPSS (Sistem Simulasi Proses Casting)
• PMS, SMS

Furnace-250x250

CASTING FURNACE

• tungku induksi frekuensi medium 4 ton
• Tungku induksi frekuensi medium 2 ton
• Bobot maks saka lapisan kerucut 4,5 ton / pcs
• Bobot maksimal piring rahang 5 ton / pcs

Heat-treatment-250x250

PERAWATAN PANAS

• Loro 3.4 * 2.3 * 1.8 Meter Kamar Oven perawatan panas listrik
• Siji 2.2 * 1.2 * 1 Meter Kamar tungku perawatan panas listrik

Machining-1-250x250

MESIN

• Rong bubut vertikal 1,25 meter
• Papat 1.6 meter lathe vertikal
• Lathe vertikal 2 meter
• Siji bubut vertikal 2,5 meter
• Siji bubut vertikal 3,15 meter
• Siji planer panggilingan 2 * 6 meter

Finishing-250x250

Pungkasan

• 1 set pencocokan tekanan minyak 1250 ton sing cocog
• 1 set mesin blasting sing ditanggepi

QC-250x250

QC

• Spektrometer maca langsung OBLF.
• Panguji metallographic.
• Piranti inspeksi nembus.
• Penguji kekerasan.
• Termometer termokopel.
• Termometer inframerah.
• Piranti ukuran


Kudu konsultasi?
Kirim pesen, mengko bakal ngubungi sampeyan.