Spare HSI

Katrangan singkat:

Ngandelake pengalaman produksi, keahlian, lan stabilitas kualitas sing sukses banget ing lapangan HSI, GUBT ngarahake mbantu para pelanggan nyuda biaya, nambah kasedhiyan bagean, nyuda downtime, lan nyedhiyakake layanan sawise-sales sing luwih apik.


Detail Produk

Tag produk

Spare HSI

Ngandelake pengalaman produksi, keahlian, lan stabilitas kualitas sing sukses banget ing lapangan HSI, GUBT ngarahake mbantu para pelanggan nyuda biaya, nambah kasedhiyan bagean, nyuda downtime, lan nyedhiyakake layanan sawise-sales sing luwih apik.

 

GUBT saiki bisa nyuplai 400+ suku cadang HSI.Liwat investasi terus-terusan ing teknologi anyar, GUBT nyedhiyakake spare parts kanggo HSI kanthi rega sing kompetitif.Lan kanthi jaminan kualitas sawise dodolan, rekayasa terbalik, lan standar manufaktur, jangkoan GUBT terus berkembang kanthi cepet.

 

Spare parts HSI crusher sing GUBT bisa nyedhiyani kalebu nanging ora winates kanggo Spring, Rotor Pully, etc.

 

Insinyur pra-sales GUBT bisa nulung sampeyan milih produk sing bener sing cocog karo crusher sampeyan utawa pelanggan nalika sampeyan ora bisa nemokake nomer bagean.

Dhaptar model

Merk Seri Model
Capercaillie NP NP1007, NP1110, NP1313, NP1315, NP1415, NP1520, NP1620
Sandvik CI CI732, CI731, CI722, CI721, CI712, CI711
Terex IP IP1313, IP1316, IP1516, TI4143,
Pegson TRAKPACTOR XH250,XH320SR, XH500
Rubble master RM RM80
Shanbao PF PF1007,PF1010,PF1210,PF1214,PF1315,PF1420,PF1620

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Perlu konsultasi?
    Kirimi pesen, kita bakal enggal hubungi sampeyan.