Produk

  • Barmac VSI Orange RC series rotor

    Rotor seri Barmac VSI Orange RC

    RC840 ROTOR, Rotors seri Oranye anyar bisa ningkatake uptime produksi kanthi nambah umur parsial lan perawatan luwih cepet.

  • Cone Liner 

    Liner Kerucut 

    GUBT nyedhiyakake lapisan kerucut baja manganese, sing cocog kanggo penghancur kerucut lan penghancur gyrator.

  • Cone Spares 

    Cone Spares 

    GUBT minangka spesialis aftermarket kanggo crusher kerucut, lan jangkoan bagean crusher kerucut ora ana tandhingane.

  • Jaw Liner 

    Liner Rahang 

    GUBT nyedhiyakake pelapis rahang digawe saka baja mangan, sing cocog kanggo macem-macem crusher rahang ing saindenging jagad. Nyedhiyakake bagean lan dhukungan teknis kanggo aftermarket industri pertambangan, agregat, lan daur ulang!

  • Jaw Spares 

    Rahang suku cadhangan 

    GUBT minangka spesialis aftermarket sing apik kanggo crusher rahang, lan jangkoan bagean saka crusher rahang ora ana tandhingane.

  • VSI Wear Parts (Rotor Parts) 

    VSI Wear Wear (Bagian Rotor) 

    GUBT minangka pimpinan global ing bidang pasar mburi VSI. Kita duwe insinyur profesional ing lapangan VSI lan wis nandur modal akeh wektu lan energi kanggo ngembangake teknologi ing VSI supaya jangkoan produk VSI PARTS GUBT terus berkembang kanthi cepet. Dibandhingake karo produk VSI umume ing pasar, produk VSI GUBT duwe sawetara kaluwihan unik, kalebu permukaan sing alus, ukuran akurat, resistensi nyandhang dhuwur, lan umur pakai sing dawa.

  • VSI Spares 

    VSI Nyisakke 

    Ngandelake pengalaman produksi, keahlian, lan stabilitas kualitas sing sukses banget ing lapangan VSI, GUBT yakuwi mbantu para pelanggan nyuda biaya, nambah kasedhiyan bagean, nyuda downtime, lan nyedhiyakake layanan sawise-penjualan sing luwih apik.

  • HSI Liners 

    Liner HSI 

    GUBT nyedhiyakake HIS Liner digawe saka baja mangan, kromium dhuwur, lan baja Hardox, cocog kanggo macem-macem crusher dampak ing saindenging jagad. GUBT nyedhiyakake bagean lan dhukungan teknis kanggo aftermarket industri pertambangan, agregat, lan daur ulang!

  • HSI  Spares

    HSI Spares

    Ngandelake pengalaman produksi, keahlian, lan stabilitas kualitas sing sukses banget ing bidang HSI, GUBT yakuwi mbantu para pelanggan nyuda biaya, nambah kasedhiyan bagean, nyuda downtime, lan nyedhiyakake layanan sawise-penjualan sing luwih apik.

  • Castings

    Casting

    GUBT minangka pimpinan global ing industri casting. Kita duwe klompok insinyur casting profesional lan wis nandur modhal akeh wektu lan tenaga kanggo nggedhekake peralatan casting.

  • Machining

    Mesin

    Ngandelake pengalaman bertahun-tahun ing mesin sing digawe lan pengalaman produksi sing sukses, keahlian, lan stabilitas kualitas ing industri, GUBT yakuwi mbantu para pelanggan nyuda biaya, nambah kasedhiyan bagean, nyuda downtime, lan nyedhiyakake layanan sawise-penjualan sing luwih apik.

Kudu konsultasi?
Kirim pesen, mengko bakal ngubungi sampeyan.