• banner
  • GUBT minangka pabrikan aftermarket utama Cina sing nganggo crusher lan suku cadang lan wis nyedhiyakake produk lan layanan berkualitas tinggi kanggo industri pertambangan lan penggalian global. GUBT dipuji amarga kapercayan, keahlian, produk sing apik banget, lan dhukungan teknis. GUBT ngasilake bagean-bagean crusher kanggo merek-merek paling populer ing saindenging jagad, kalebu Metso, Sandvik, Svedala, Nordberg, Telsmith, Extec, Terex, Pegson, Trio, Powerscreen, Fintec, Finlay, Kue-Ken, Brown Lennox, Lokomo, KPI- JCI, Symons, lsp. Sajrone meh 30 taun, GUBT tetep nggayuh tujuan sing padha: kanggo nemoni tantangan kanggo ningkatake kualitas suku cadang lan ngasilake bagean nyandhang inovatif kanthi umur nyandhang banget. Misi kita yaiku nyedhiyakake produk sing apik banget kanthi rega sing kompetitif kanggo ngirit biaya sakabehe lan ningkatake keamanan lan output mesin. Yen sampeyan butuh solusi kanggo bagean crusher, hubungi langsung. Kita antusias lan efisien kanggo mbantu sampeyan.  

    VSI Crusher

    • Barmac VSI Orange RC series rotor

      Rotor seri Barmac VSI Orange RC

      RC840 ROTOR, Rotors seri Oranye anyar bisa ningkatake uptime produksi kanthi nambah umur parsial lan perawatan luwih cepet.

    • VSI Wear Parts (Rotor Parts) 

      VSI Wear Wear (Bagian Rotor) 

      GUBT minangka pimpinan global ing bidang pasar mburi VSI. Kita duwe insinyur profesional ing lapangan VSI lan wis nandur modal akeh wektu lan energi kanggo ngembangake teknologi ing VSI supaya jangkoan produk VSI PARTS GUBT terus berkembang kanthi cepet. Dibandhingake karo produk VSI umume ing pasar, produk VSI GUBT duwe sawetara kaluwihan unik, kalebu permukaan sing alus, ukuran akurat, resistensi nyandhang dhuwur, lan umur pakai sing dawa.

    • VSI Spares 

      VSI Nyisakke 

      Ngandelake pengalaman produksi, keahlian, lan stabilitas kualitas sing sukses banget ing lapangan VSI, GUBT yakuwi mbantu para pelanggan nyuda biaya, nambah kasedhiyan bagean, nyuda downtime, lan nyedhiyakake layanan sawise-penjualan sing luwih apik.

    Kudu konsultasi?
    Kirim pesen, mengko bakal ngubungi sampeyan.