• 31+ ГОДИНИ 31+ ГОДИНИ

  31+ ГОДИНИ

  ИСКУСТВО ВО ИНДУСТРИЈАТА
 • 20 илјади + ТОНИ 20 илјади + ТОНИ

  20 илјади + ТОНИ

  ГОДИШЕН КАПАЦИТЕТ
 • 11,2K ПРЕДМЕТИ 11,2K ПРЕДМЕТИ

  11,2K ПРЕДМЕТИ

  Широк опсег
 • factory-tour-left.jpg

за нас

Chengdu GUBT Industry Co., Ltd. е водечки резервен производител и снабдувач на делови за дробилки во Кина, обезбедувајќи производи и услуги со врвен квалитет ширум светот за индустриите за вадење камен, рударство, скрининг и рециклирање повеќе од 30 години.

повеќе

Последни вести

 • Пронајдете ја причината за скршената постава на садот со фотографии на лице место

  Најдете ја причината за...

  18 јуни, 21
  За време на секојдневното работење на конусните дробилки, повремено може да се кршат облоги.Кога ќе се случи, ќе ја запреме машината на проверка и ќе испратиме неколку слики на лице место...
 • Едношалтерска услуга од GUBT: Интегрирајте и поедноставете го вашето купување

  Услуга со едношалтер...

  25 април, 21
  GUBT е растечка компанија со повеќе од 30 години искуство во производство и снабдување на дробилки и резервни делови за индустријата за агрегат, цемент, рударство и рециклирање...
 • Споредба на класификација на модели на конусна дробилка и детално објаснување на предностите и недостатоците

  Режим на дробилката со конуси...

  01 април, 21
  Конусна дробилка е основен тип на опрема за дробење во областа на дробење камења.Бидејќи е фундаментален, неговиот опсег на примена е многу широк.За да се исполнат дробењето ре...
 • Како да се намали оштетувањето на главното вратило на дробилката за конус

  Како да се намали...

  24 февруари 21
  Ако главното вратило на дробилката за конус е свиткано или скршено за време на производството, тоа сериозно ќе влијае на производството.Ајде да погледнеме како да ја намалиме штетата на м...
Истражување