Профил на компанијата

about_us

Кои сме ние

Во 1990 година, ГУБТ е основан за да му служи на глобалниот пазар преку обезбедување на абење на дробилката и резервни делови за водечката опрема за дробење и скрининг со конкурентни цени и високо квалитетни гарантни услуги. Според силата на најголемата производствена база во југозападна Кина, водечките индустриски машини и опрема, професионални и искусни инженери и извонреден и добро обучен тим за продажба, ГУБТ обезбедува моќна поддршка и гаранција за намалување на трошоците, зголемување на достапноста на деловите, минимизирање на времето на застој и поуспешни услуги по продажбата. Со фокусирање на квалитетно занаетчиство, ефективност на трошоците и задоволството на клиентите, заедно со желбата за континуирано обезбедување на најдобрите производи на клиентите, ГУБТ продолжува динамично да расте и да освојува добра репутација во каменолом и рударска индустрија.

По 30 години постојан развој и акумулација, GUBT има целокупна можност за производство на стандардни делови за машини за дробење на конуси, дробилки за вилици, HSI и VSI, но исто така и производство на некои прилагодени производи. Со исцрпни информации и длабинска студија за машини за дробење, GUBT може да обезбеди поддршка и техничка помош за клиентите да изберат најсоодветни производи за различни ситуации. Со целосрдечна помош на секој клиент, работа со нив и навремено решавање на проблемите е нашата постојана цел. Со самодоверба и искреност, ГУБТ е секогаш вашиот доверлив и ентузијастички партнер.

Што снабдуваме

Finished-products Готови производи

Облога за садови, вдлабнати, мантија, плоча за вилица, плоча за образи, шина за удар, ударна плоча, врв на роторот, плоча за шуплина, прстен за очи за напојување, цевка за напојување, плоча за напојување, горна горната плоча за долниот абење, ротор, вратило, главна вратило, ракав на вратило , Вртење на вилицата на капачето на вратило, итн

logot6Прилагодено леење и обработка

Мангалова  Mn13Cr2, Mn17Cr2, Mn18Cr2, Mn22Cr3

Мартензит:   Cr24, Cr27Mo1, Cr27Mo2, Cr29Mo1

Други:   ZG200 - 400, Q235, HAROX, WC YG6, YG8, YG6X YG8X

Способност за производство

Software-250x250

СОФТВЕР

• Solidworks, UG, CAXA, CAD
• CPSS (Систем за симулација на процес на кастинг)
• ПМС, СМС

Furnace-250x250

ЛЕЧНО МЕБЕЛ

• Индукција на печка со средна фреквенција од 4 тони
• Индукција на печка со средна фреквенција од 2 тони
• Максимална тежина на конусен лагер 4,5 тони / парчиња
• Максимална тежина на вилична плоча 5 тони / парчиња

Heat-treatment-250x250

ТЕРМЕН ТРЕТМАН

• Две комори од 3,4 * 2,3 * 1,8 метри Електрични печки за термичка обработка
• Една електрична печка за термичка обработка со комора од 2,2 * 1,2 * 1 метар

Machining-1-250x250

МАШИНИРАЕ

• Две вертикални струг од 1,25 метри
• Четири вертикални струг од 1,6 метри
• Една вертикална струга од 2 метри
• Една вертикална струга од 2,5 метри
• Еден вертикален струг од 3,15 метри
• Една машина за мелење 2 * 6 метри

Finishing-250x250

ЗАВРШУВАЕ

• 1 комплет лебдечко совпаѓање со притисок на масло 1250 тони
• 1 комплет суспендирана машина за минирање

QC-250x250

КК

• Спектрометар за директно читање OBLF.
• Металографски тестер.
• Продирајте ги инструментите за инспекција.
• Тестер на цврстина.
• Термометар со термопар.
• Инфрацрвен термометар.
• Алатки за димензии


Потребна ви е консултација?
Испратете ни порака, наскоро ќе ве контактираме.