• банер
  • GUBT е водечки кинески резервен производител на абење и резервни делови за дробилки и обезбедува висококвалитетни производи и услуги за глобалната индустрија за рударство и вадење камен.GUBT е пофален за неговиот кредибилитет, стручност, одлични производи и техничка поддршка. За речиси 30 години, GUBT ја задржува истата цел: да одговори на предизвиците за подобрување на квалитетот на деловите за носење и да произведе иновативни делови за абење со одличен век на абење. Нашата мисија е да ви обезбедиме одлични производи по конкурентни цени за да ви заштедиме вкупни трошоци и да ја подобриме безбедноста и производството на вашите машини. Ако ви требаат решенија за делови од дробилката, ве молиме контактирајте не веднаш.Ние сме ентузијасти и ефикасни да ви помогнеме.