Резервни HSI

Краток опис:

Потпирајќи се на многу успешно производствено искуство, експертиза и стабилност на квалитетот во полето HSI, GUBT има за цел да им помогне на клиентите да ги намалат трошоците, да ја зголемат достапноста на делови, да го минимизираат времето на прекин и да обезбеди подобра услуга после продажбата.


Детали за производот

Ознаки на производи

Резервни HSI

Потпирајќи се на многу успешно производствено искуство, експертиза и стабилност на квалитетот во полето HSI, GUBT има за цел да им помогне на клиентите да ги намалат трошоците, да ја зголемат достапноста на делови, да го минимизираат времето на прекин и да обезбеди подобра услуга после продажбата.

 

GUBT моментално може да испорача 400+ HSI резервни делови.Преку континуирано инвестирање во нова технологија, GUBT обезбедува висококвалитетни резервни делови за HSI по многу конкурентни цени.И со гаранција за квалитет по продажбата, обратно инженерство и стандарди за производство, покриеноста на GUBT продолжува брзо да расте.

 

Резервните делови за дробилката HSI што може да ги снабдува GUBT вклучуваат, но не се ограничени на Spring, Rotor Pully, итн.

 

Инженерите за претпродажба на GUBT можат да ви помогнат при изборот на точниот производ што ќе одговара на вашата или на дробилката на вашите клиенти кога не можете да ги лоцирате броевите на делови.

Список на модели

Брендови Серии Модел
Каперкајлија NP NP1007, NP1110, NP1313, NP1315, NP1415, NP1520, NP1620
Сандвик CI CI732, CI731, CI722, CI721, CI712, CI711
Терекс IP IP1313, IP1316, IP1516, TI4143,
Пегсон ТРАКПАКТОР XH250, XH320SR, XH500
Управител на урнатините RM 80 РМ
Шанбао PF PF1007,PF1010,PF1210,PF1214,PF1315,PF1420,PF1620

  • Претходно:
  • Следно:

  • Ви треба консултација?
    Испратете ни порака, наскоро ќе ве контактираме.