Производи

 • Barmac VSI Orange RC series rotor

  Ротор Barmac VSI Orange RC серија

  RC840 ROTOR, Новите ротори од портокаловата серија можат значително да го подобрат времето на производство со продолжување на работниот век и побрзо одржување.

 • Cone Liner 

  Конусен лагер 

  GUBT обезбедува конусни облоги од манган-челик, кои се погодни за дробилки за конуси и дробилки за гиратори.

 • Cone Spares 

  Конусни резервни делови 

  GUBT е специјалист за последователни пазари за дробилки за конуси, а неговото опфаќање на делови за дробење конуси на залиха е неспоредливо.

 • Jaw Liner 

  Вилица Лагер 

  ГУБТ обезбедува облоги на вилицата изработени од челик од манган, што е погодно за разни дробилки за вилица ширум светот. Обезбедете делови и техничка поддршка за индустрија за рударство, агрегат и рециклирање!

 • Jaw Spares 

  Вилица резервни делови 

  GUBT е одличен специјалист за продажни производи за дробење на вилиците, а неговото опфаќање на делови за дробење на вилици на залиха е невидено.

 • VSI Wear Parts (Rotor Parts) 

  Делови за абење на VSI (делови за ротор) 

  ГУБТ е глобален лидер во полето за продажба на VSI. Имаме професионални инженери од областа на VSI и вложивме многу време и енергија за развој на технологијата во VSI, така што покриеноста на производот на GUBT's VSI PARTS продолжува да рапидно расте. Во споредба со општите производи VSI на пазарот, производите на GUBT's VSI имаат некои уникатни предности, вклучувајќи мазна површина, точна големина, висока отпорност на абење и долг век на траење.

 • VSI Spares 

  VSI резервни делови 

  Потпирајќи се на многу успешно искуство во производството, експертиза и стабилност на квалитетот во полето VSI, GUBT има за цел да им помогне на клиентите да ги намалат трошоците, да ја зголемат достапноста на деловите, да го минимизираат времето на застој и да обезбедат подобра услуга по продажбата.

 • HSI Liners 

  HSI линии 

  ГУБТ обезбедува НЕГОВИОТ лагер изработен од челик од манган, висок хром и челик Хардокс, погоден за разни дробилки за удар низ целиот свет. ГУБТ обезбедува делови и техничка поддршка за рударството, агрегатот и индустријата за рециклирање по продажба!

 • HSI Spares

  HSI резервни делови

  Потпирајќи се на многу успешно искуство во производството, експертиза и стабилност на квалитетот во областа на HSI, GUBT има за цел да им помогне на клиентите да ги намалат трошоците, да ја зголемат достапноста на деловите, да го минимизираат времето на застој и да обезбедат подобра услуга по продажбата.

 • Castings

  Одлеаноци

  ГУБТ е глобален лидер во индустријата за кастинг. Имаме група професионални инженери за кастинг и вложивме многу време и енергија за да ги прошириме нашите капацитети за лиење.

 • Machining

  Обработување

  Потпирајќи се на долгогодишното искуство во областа на обработка и успешното искуство во производството, експертизата и стабилноста на квалитетот во индустријата, GUBT има за цел да им помогне на клиентите да ги намалат трошоците, да ја зголемат достапноста на деловите, да го минимизираат времето на застој и да обезбедат подобра услуга по продажбата.

Потребна ви е консултација?
Испратете ни порака, наскоро ќе ве контактираме.