Делови за носење VSI (делови за ротор)

Краток опис:

GUBT е глобален лидер во полето на резервниот пазар на VSI.Имаме професионални инженери во полето VSI и вложивме многу време и енергија за да ја развиеме технологијата во VSI, така што покриеноста на производите VSI PARTS на GUBT продолжи брзо да расте.Во споредба со општите VSI производи на пазарот, VSI производите на GUBT имаат неколку уникатни предности, вклучувајќи мазна површина, точна големина, висока отпорност на абење и долг век на абење.


Детали за производот

Ознаки на производи

Делови за носење VSI (делови за ротор)

Во моментов, GUBT може да покрие над 600 делови за абење за дробилката VSI, вклучувајќи врвови на роторот, резервни врвови на роторот, трасички плочи, конуси за напојување, прстен за око за напојување, цевка за довод, горни плочи за абење, долни плочи за абење, конусна брава, горни плочи , горните плочи за носење долни плочи за носење и така натаму за сите водечки во индустријата.

 

GUBT е специјалист по продажбата за VSI дробилки, а обемот на замена на залихите за делови за дробилката VSI е неспоредлив.Имаме голем попис на делови за абење на дробилката VSI за да одговараат на водечките во индустријата.Како фабричка трговска компанија, GUBT има 30+ високо обучени инженери, 120+ вешти работници, 4 недоволно проширени работилници за леење, 1000+ калапи и целосен сет на капацитети за проверка на квалитетот.Ние сме гаранција за првокласни производи, контрола на квалитетот, услуга по продажба и конкурентна цена.

 

Со брз одговор на вашето барање и време за производство, GUBT е вашата силна поддршка и доверлив партнер.GUBT гарантира дека сите производи се строго направени врз основа на стандардните толеранции и спецификациите на материјалите, и ќе изврши проверка.Како глобален добавувач, GUBT обезбедува и услуги за глобална испорака за да ги задоволи вашите потреби.

Приказ на производот


  • Претходно:
  • Следно: