Зошто ГУБТ

PRODUCTION ABILITY

ПРОИЗВОДСТВО Способност

ГУБТ има 30+ високо обучени инженери, 120+ квалификувани работници, 4 работилници за лиење под-проширување, 1000+ калапи, целосен сет на објекти за инспекција на квалитет. Со 30+ години искуство во производство на висококвалитетни делови за дробење, GUBT е вашиот доверлив снабдувач.

WIDE COVERAGE

ШИРОКА ПОКРИВАЕ

GUBT го снабдува целиот спектар на делови за машини. Неговата широка покриеност на производот ви овозможува погодност да купите целосни и соодветни предмети еднократно. Заштедува време и заштедува трошоци.

CUSTOMER SERVICE

УСЛУГИ НА КЛИЕНТИТЕ

ГУБТ има елитен тим за продажба со 8-годишно просечно искуство во индустријата. Тие се вашите добри советници за избор на соодветни производи, справување со проблеми со дробилки, решавање на производството и испораката и обезбедување професионална техничка поддршка. Тие се достапни за стручна помош 24/7 за да ви помогнат.

PREMIUM WEAR-LIFE

ПРЕМИУМСКА АБА-ИВОТ

GUBT продолжува да иновира и ги подобрува перформансите на деловите за абење. Според нецелосните статистички податоци, клиентите што користат делови за дробење GUBT ќе имаат 10% -15% подолг век на траење во споредба со нивото на индустријата. Beе биде поштедливо и побезбедно.


Потребна ви е консултација?
Испратете ни порака, наскоро ќе ве контактираме.