Profili i Kompanisë

about_us

Kush jemi

Në vitin 1990, GUBT u themelua për t'i shërbyer tregut global duke siguruar veshin copë dërrmuese dhe pjesë këmbimi për pajisjet kryesore të dërrmimit dhe kontrollit me çmime konkurruese dhe shërbime të garancisë me cilësi të lartë. Në fuqinë e bazës më të madhe të prodhimit në Kinën Jugperëndimore, makineritë dhe pajisjet udhëheqëse të industrisë, inxhinierë profesionistë dhe me përvojë, dhe një ekip shitje të shquar dhe të trajnuar mirë, GUBT ofron mbështetje të fuqishme dhe një garanci për uljen e kostove, rritjen e disponueshmërisë së pjesëve, minimizimi i joproduktive dhe shërbime më të shkëlqyera pas shitjes. Duke u përqëndruar në artizanatin cilësor, efektivitetin e kostos dhe kënaqësinë e klientit, së bashku me dëshirën për t'u siguruar klientëve vazhdimisht produktet më të mira, GUBT vazhdon të rritet dinamikisht dhe të fitojë një reputacion të mirë në industrinë e guroreve dhe minierave.

Pas 30 vitesh zhvillimi dhe akumulimi të vazhdueshëm, GUBT ka një aftësi të përgjithshme për të prodhuar pjesë standarde për makinat Cone Crusher, Jaw Crusher, HSI dhe VSI, por gjithashtu prodhon disa produkte të personalizuara. Me informacion shterues dhe një studim të thelluar për makineritë Crusher, GUBT mund të sigurojë mbështetje dhe ndihmë teknike për klientët për të zgjedhur produktet më të përshtatshme për situata të ndryshme. Qëllimi ynë i vazhdueshëm është të ndihmojmë me gjithë zemër çdo klient, të punojmë me ta dhe të zgjidhim problemet menjëherë. Me besim dhe sinqeritet, GUBT është gjithmonë partneri juaj i besueshëm dhe entuziast.

Çfarë Ne Furnizojmë

Finished-products Produkte të gatshme

Veshja e tasit, Konkave, Manteli, Pllaka e nofullës, Pllaka e faqeve, Shiriti i Goditjes, Pllaka e Ndikimit, Tipi i Rotorit, Pllaka e Zgavrës, Unaza e Syve të Ushqimit, Tubi i Ushqimit, Pllaka e Ushqimit, Pllaka e sipërme e sipërme e veshjes, Rotor, Boshti, Bosht kryesor, Mëngë boshti , Nofulla e Lëkundjes së Kapakut të Boshtit ETJ

logot6Hedhja dhe përpunimi me porosi

Mangalloy  Mn13Cr2, Mn17Cr2, Mn18Cr2, Mn22Cr3

Martensite:   Cr24, Cr27Mo1, Cr27Mo2, Cr29Mo1

Të tjerët:   ZG200 - 400, Q235, HAROX, WC YG6, YG8, YG6X YG8X

Aftësia e Prodhimit

Software-250x250

PROGRAM

• Solidworks, UG, CAXA, CAD
• CPSS (Sistemi i Simulimit të Procesit të Hedhjes)
• PMS, SMS

Furnace-250x250

ARTIKUJ KALIMI

• Furra me induksion me frekuencë të mesme 4 ton
• Furra induktive me frekuencë të mesme 2 ton
• Pesha maksimale e rreshtit të konit 4,5 ton / copë
• Pesha maksimale e pllakës së nofullës 5 ton / copë

Heat-treatment-250x250

TRAJTIMIT TË NGROHJES

• Dy Dhoma 3.4 * 2.3 * 1.8 Matës Furra elektrike të trajtimit të nxehtësisë
• Një furrë elektrike për trajtimin e nxehtësisë me dhomë 2.2 * 1.2 * 1 Metër

Machining-1-250x250

MAKINERIMI

• Dy torno vertikale 1,25 metra
• Katër torno vertikale 1.6 metra
• Një torno vertikale 2 metra
• Një torno vertikale 2.5 metra
• Një torno vertikale 3.15 metra
• Një planer mulliri 2 * 6 metra

Finishing-250x250

PINRFUNDIMI

• 1 set përputhet lundrues i presionit të vajit 1250 ton
• 1 aparat shpërthimi i pezulluar

QC-250x250

QC

• Spektrometri OBLF i lexuar drejtpërdrejt.
• Testues metallografik.
• Depërtoni mjetet e inspektimit.
• Testues i fortësisë.
• Termometër termoelement.
• Termometër infra të kuqe.
• Veglat e dimensioneve


Keni nevojë për konsultë?
Na dërgoni një mesazh, ne do t'ju kontaktojmë së shpejti.