• banner
  • GUBT është prodhuesi kryesor kinez në tregun pasardhës të veshjeve dhe pjesëve rezervë të grimcave dhe ka ofruar produkte dhe shërbime me cilësi të lartë për industrinë globale të minierave dhe guroreve.GUBT vlerësohet për besueshmërinë, ekspertizën, produktet e shkëlqyera dhe mbështetjen teknike.Në pothuajse 30 vjet, GUBT mban të njëjtin synim: të përballet me sfidat e përmirësimit të cilësisë së pjesëve të veshjes dhe të prodhojë pjesë inovative të veshjes me jetëgjatësi të shkëlqyer.Misioni ynë është t'ju ofrojmë produkte të shkëlqyera me çmime konkurruese për t'ju kursyer kostot e përgjithshme dhe për të përmirësuar sigurinë dhe prodhimin e makinerive tuaja.Nëse keni nevojë për zgjidhje për pjesët e thërrmuesit, ju lutemi na kontaktoni menjëherë.Ne jemi entuziastë dhe efikas për t'ju ndihmuar.

    Thërrmuesi HSI

    Keni nevojë për konsultim?
    Na dërgoni një mesazh, ne do t'ju kontaktojmë së shpejti.