Rezervat HSI

Përshkrim i shkurtër:

Duke u mbështetur në përvojën shumë të suksesshme të prodhimit, ekspertizën dhe stabilitetin e cilësisë në fushën HSI, GUBT synon të ndihmojë klientët të ulin kostot, të rrisin disponueshmërinë e pjesëve, të minimizojnë kohën e ndërprerjes dhe të ofrojnë shërbim më të mirë pas shitjes.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Rezervat HSI

Duke u mbështetur në përvojën shumë të suksesshme të prodhimit, ekspertizën dhe stabilitetin e cilësisë në fushën HSI, GUBT synon të ndihmojë klientët të ulin kostot, të rrisin disponueshmërinë e pjesëve, të minimizojnë kohën e ndërprerjes dhe të ofrojnë shërbim më të mirë pas shitjes.

 

GUBT aktualisht mund të furnizojë 400+ pjesë këmbimi HSI.Nëpërmjet investimit të vazhdueshëm në teknologjinë e re, GUBT ofron pjesë këmbimi me cilësi të lartë për HSI me çmime shumë konkurruese.Dhe me sigurimin e cilësisë pas shitjes, inxhinierinë e kundërt dhe standardet e prodhimit, mbulimi i GUBT vazhdon të rritet me shpejtësi.

 

Pjesët rezervë të thërrmuesit HSI që mund të ofrojë GUBT përfshijnë, por nuk kufizohen në Spring, Rotor Pully, etj.

 

Inxhinierët e para-shitjes së GUBT mund t'ju ndihmojnë në zgjedhjen e produktit të duhur për t'iu përshtatur thërrmuesit tuaj ose të klientëve tuaj kur nuk mund të gjeni numrat e pjesëve.

Lista e modeleve

Marka Seria Model
Capercaillie NP NP1007,NP1110, NP1313, NP1315, NP1415,NP1520, NP1620
Sandvik CI CI732, CI731, CI722, CI721, CI712, CI711
Terex IP IP1313, IP1316, IP1516, TI4143,
Pegson TRAKPAKTOR XH250,XH320SR, XH500
rrënojat RM 80 RM
Shanbao PF PF1007,PF1010,PF1210,PF1214,PF1315,PF1420,PF1620

  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Keni nevojë për konsultim?
    Na dërgoni një mesazh, ne do t'ju kontaktojmë së shpejti.