Produktet

 • Barmac VSI Orange RC series rotor

  Rotori i serisë Barmac VSI Orange RC

  RC840 ROTOR, Rrotullat e reja të serive Orange mund të përmirësojnë ndjeshëm kohën e prodhimit duke zgjatur jetën e pjesës dhe mirëmbajtjen më të shpejtë.

 • Cone Liner 

  Linja konike 

  GUBT ofron shtresa konësh çeliku mangan, të cilat janë të përshtatshme për thërrmuesit e koneve dhe thërrmuesit e gyratorit.

 • Cone Spares 

  Kone rezervë 

  GUBT është një specialist i tregut pasues për thërrmuesit e konëve, dhe mbulimi i tij i pjesëve të thërrmuesve të konëve në magazinë është i pashembullt.

 • Jaw Liner 

  Linjë nofullash 

  GUBT ofron veshje nofullash të bëra prej çeliku mangani, i cili është i përshtatshëm për thërrmuesit e ndryshëm të nofullës në të gjithë botën. Siguroni pjesë dhe mbështetje teknike për tregun pasardhës të industrisë minerare, të përgjithshme dhe të riciklimit!

 • Jaw Spares 

  Pjesët e nofullës 

  GUBT është një specialist i shkëlqyeshëm i tregut pasues për thërrmuesit e nofullës dhe mbulimi i tij i pjesëve të thërrmuesit të nofullës në magazinë është i pashembullt.

 • VSI Wear Parts (Rotor Parts) 

  VSI Veshje Pjesë (Pjesë Rotor) 

  GUBT është një udhëheqës global në fushën e tregut VSI. Ne kemi inxhinierë profesionistë në fushën e VSI dhe kemi investuar shumë kohë dhe energji për të zhvilluar teknologji në VSI në mënyrë që mbulimi i produktit të GUBT's VSI PARTS të vazhdojë të rritet me shpejtësi. Krahasuar me produktet e përgjithshme VSI në treg, produktet VSI të GUBT kanë disa përparësi unike, duke përfshirë një sipërfaqe të lëmuar, madhësi të saktë, rezistencë të lartë ndaj konsumit dhe jetëgjatësi të gjatë.

 • VSI Spares 

  VSI Spares 

  Duke u mbështetur në përvojën shumë të suksesshme të prodhimit, ekspertizës dhe stabilitetit të cilësisë në fushën VSI, GUBT synon të ndihmojë klientët të ulin kostot, të rrisin disponueshmërinë e pjesëve, të minimizojnë joproduktive dhe të ofrojnë shërbim më të mirë pas shitjes.

 • HSI Liners 

  Linjat HSI 

  GUBT siguron Linjën e TIJ të bërë prej çeliku mangani, kromi të lartë dhe çeliku Hardox, të përshtatshme për thërrmuesit e ndryshëm të ndikimit në të gjithë botën. GUBT ofron pjesë dhe mbështetje teknike për tregun pasardhës të industrisë minerare, të përgjithshme dhe të riciklimit!

 • HSI Spares

  Rezervat e HSI

  Duke u mbështetur në përvojën shumë të suksesshme të prodhimit, ekspertizës dhe stabilitetit të cilësisë në fushën e HSI, GUBT synon të ndihmojë klientët të ulin kostot, të rrisin disponueshmërinë e pjesëve, të minimizojnë joproduktive dhe të ofrojnë shërbim më të mirë pas shitjes.

 • Castings

  Kallëpet

  GUBT është një udhëheqës global në industrinë e hedhjes. Ne kemi një grup inxhinierësh profesionistë të hedhjes dhe kemi investuar shumë kohë dhe energji për të zgjeruar pajisjet tona të hedhjes.

 • Machining

  Përpunimi

  Duke u mbështetur në përvojën e viteve në përpunimin e makinerisë dhe përvojën e suksesshme të prodhimit, ekspertizës dhe stabilitetit të cilësisë në industri, GUBT synon të ndihmojë klientët të ulin kostot, të rrisin disponueshmërinë e pjesëve, të minimizojnë joproduktive dhe të ofrojnë shërbim më të mirë pas shitjes.

Keni nevojë për konsultë?
Na dërgoni një mesazh, ne do t'ju kontaktojmë së shpejti.