Çift pyka

Përshkrim i shkurtër:

Emri i artikullit: Çifti i pykës

Pesha: 624

Katalogu: Jaw Crusher Spares

Përshtatje: Logo e personalizuar, Shkronja e personalizuar, Ngjyra e personalizuar, paketim i personalizuar, etj.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Aktualisht, GUBT mund të mbulojë mbi 800 pjesë këmbimi për dërrmuesit e nofullës, duke përfshirë pllakat e ndërrimit, gropat, sediljet me ndërrim, kunjat e menteshave, boshtet e çuditshme, pllakat e faqeve, kushinetat, labirintet, ndarësit dhe kështu me radhë për të gjithë liderët e industrisë.Vetëm nëse ofroni OEM, ne mund t'ju japim një përgjigje të shpejtë.

GUBT është një specialist i pas-shitjes për thërrmuesit e nofullës dhe qëllimi i zëvendësimit të stokut për pjesët e policëve të nofullës është i pakrahasueshëm.Ne kemi një inventar të madh të pjesëve rezervë të policëve të nofullave që i përshtaten udhëheqësve të industrisë.Si një kompani tregtare me bazë në fabrikë, GUBT ka 30+ inxhinierë shumë të trajnuar, 120+ punëtorë të aftë, 4 punëtori nën zgjerimin e derdhjes, 1000+ kallëpe dhe një grup të plotë të objekteve të inspektimit të cilësisë.Ne jemi garancia për produktet e klasit të parë, kontrollin e cilësisë, shërbimin pas shitjes dhe çmimin konkurrues.

Me përgjigjen e shpejtë ndaj kërkesës suaj dhe kohën e prodhimit, GUBT është mbështetja juaj e fortë dhe partneri i besueshëm.GUBT garanton që të gjitha produktet janë bërë në mënyrë strikte bazuar në tolerancat origjinale të fabrikës dhe specifikimet e materialit, dhe do të kryejë inspektimin.Si një furnizues global, GUBT ofron gjithashtu shërbime globale të shpërndarjes për të përmbushur nevojat tuaja.

Mohim përgjegjësie

Të gjithë emrat e markave, emrat e modeleve ose markat janë në pronësi të prodhuesve të tyre përkatës.GUBT nuk ka lidhje me OEM.Këto terma përdoren vetëm për qëllime identifikimi dhe nuk synojnë të tregojnë lidhjen ose miratimin nga OEM.Të gjitha pjesët prodhohen dhe garantohen nga GUBT dhe nuk janë prodhuar, blerë nga ose garantuar nga OEM.


  • E mëparshme:
  • Tjetër: