Pse GUBT

PRODUCTION ABILITY

AFTËSI PRODHUESE

GUBT ka 30+ inxhinierë shumë të trajnuar, 120+ punëtorë të aftë, 4 punëtori nën zgjerimin e derdhjes, 1000+ kallëpe, një grup të plotë të objekteve të inspektimit të cilësisë. Me përvojë 30+ vjeçare në prodhimin e pjesëve të thërrmuesit me cilësi të lartë, GUBT është furnizuesi juaj i besueshëm.

WIDE COVERAGE

MBULLIM I GJERË

GUBT furnizon gamën e plotë të pjesëve për makineritë. Mbulimi i gjerë i produkteve ju ofron lehtësinë për të blerë artikuj të plotë dhe të përputhur një herë. Është duke kursyer kohë dhe duke kursyer kosto.

CUSTOMER SERVICE

SHËRBIMI I KLIENTIT

GUBT ka një ekip elitar shitjesh me një përvojë mesatare 8-vjeçare në industri. Ata janë këshilltarët tuaj të mirë për zgjedhjen e produkteve të duhura, trajtimin e problemeve të thërrmuesit, trajtimin e prodhimit dhe shpërndarjes dhe ofrojnë mbështetje teknike profesionale. Ata janë në dispozicion për ndihmën e ekspertëve 24/7 për t'ju ndihmuar.

PREMIUM WEAR-LIFE

VESHJE-JETA PREMIUM

GUBT vazhdon të jetë inovative dhe përmirëson performancën e pjesëve të konsumuara. Sipas statistikave jo të plota, klientët që përdorin pjesë dërrmuese GUBT do të kenë 10%-15% jetëgjatësi më të gjatë të konsumimit në krahasim me nivelin e industrisë. Do të jetë më e kursyer dhe më e sigurt.


Keni nevojë për konsultim?
Na dërgoni një mesazh, ne do t'ju kontaktojmë së shpejti.