• 30+ YEARS 30+ YEARS

    30+ TAUN

    PENGALAMAN INDUSTRI
  • 20k+ TONS 20k+ TONS

    20k + Ton

    Kapasitas taunan
  • 7.8K ITEMS 7.8K ITEMS

    7,8K BARANG

    Jangkauan lega
  • factory-tour-left.jpg

tentang Kami

Chengdu GUBT Industry Co., Ltd. mangrupikeun pabrik tukang pasar sareng pamasok bagian crusher anu kawéntar di Cina, nyayogikeun produk sareng jasa kualitas premium di dunya pikeun industri penggalian, pertambangan, saringan, sareng daur ulang langkung ti 30 taun.

Tambih deui

Bérita paling énggal

  • Experts Talk About Products: Barmac Vertical Shaft Impact Crushers – Chapter II

    Ahli Ngobrol Abou ...

    07 Des, 20
    Saatos perkenalan anu cukup umum pikeun komponén jero Barmac Rotor, Bab dua museur kana pangwangunan unik Modél anu béda pikeun penghancur Barmac VSI. ...
  • Experts Talk About Products: Barmac Vertical Shaft Impact Crushers

    Ahli Ngobrol Abou ...

    30 Jul, 20
    VSI crusher mangrupikeun parangkat nguatkeun batu épisiensi anu luhur kalayan tingkat terkemuka di dunya. Hal ieu loba dipaké pikeun naksir ...
  • VSI Barmac’s Technology for Producing Artificial Sand

    VSI Barmac's Tech ...

    08 Jun, 20
    Téknologi Produksi Pasir Ponggawa Seueur perusahaan condong nganggo pasir buatan pikeun ngagentos ...
  • How to Increase the Capacity of Cone Crusher? 11 Ways to Maximize Your Cone Efficiency

    Kumaha Nambihan ...

    27 Méi, 20
    Cone crusher mangrupikeun salah sahiji alat penghancur sedeng sareng rupa anu cocog, cocog pikeun naksir sagala rupa bahan anu keras sareng keras. Nanging, ma ...
Panilitian
Peryogi konsultasi?
Kirimkeun kami pesen, kami bakal ngahubungi anjeun pas.