Profil Perusahaan

about_us

Saha Kami

Dina taun 1990, GUBT didirikeun kanggo ngaladénan pasar global ku cara nyayogikeun bagian-bagian anu nyusut sareng nyéépkeun alat-alat pikeun alat penghancuran sareng panyaringan ngarah kalayan harga anu kalapa sareng jasa jaminan kualitas luhur. Ngeunaan kakuatan basa pabrik panggedéna di kidul-kulon Cina, mesin produksi peralatan industri, insinyur propésional sareng pangalaman, sareng tim penjualan anu hadé sareng terlatih, GUBT nyayogikeun dukungan anu kuat sareng jaminan pikeun ngirangan biaya, ningkatkeun kasadiaan bagian, ngaminimalkeun downtime, sareng jasa saatos penjualan anu langkung saé. Ku difokuskeun karajinan kualitas, épéktipikasi ongkos sareng kapuasan pelanggan, babarengan sareng kahoyong pikeun teras-terasan nyayogikeun nasabah produk anu pangsaéna, GUBT tetep ngembang sacara dinamis sareng kéngingkeun reputasi anu saé dina industri tambang sareng pertambangan.

Saatos 30 taun pamekaran tetep sareng akumulasi, GUBT ngagaduhan kamampuan umum pikeun ngahasilkeun bagian standar pikeun mesin Cone Crusher, Jaw Crusher, HSI, sareng VSI, tapi ogé ngadamel sababaraha produk khusus. Kalayan inpormasi lengkep sareng panilitian anu jero pikeun mesin Crusher, GUBT tiasa nyayogikeun dukungan sareng bantosan téknis pikeun konsumén pikeun milih produk anu paling pas pikeun sagala rupa kaayaan. Sadayana ngabantosan unggal palanggan, damel sareng aranjeunna, sareng ngarengsekeun masalah langsung mangrupikeun tujuan tetep urang. Kalayan percaya diri sareng kaikhlasan, GUBT sok janten pasangan anu dipercaya sareng sumanget anjeun.

Naon Kami Pasokan

Finished-products Produk réngsé

Pelapis mangkuk, cekung, mantel, piring rahang, lempeng pipi, Blow Bar, Plat Pangaruh, Rotor TIp, Lempeng Rongga, Cincin Panon Pakan, Tabung Pakan, Piring Pakan, Piring Pakéan handap handap handap, Rotor, Poros, Poros Utama, Kantong Lengan , Shaft Cap Swing Jaw Jsb

logot6Casting sareng mesin khusus

Mangalloy :  Mn13Cr2, Mn17Cr2, Mn18Cr2, Mn22Cr3…

Martensite:   Cr24, Cr27Mo1, Cr27Mo2, Cr29Mo1…

Anu sanésna:   ZG200 - 400, Q235, HAROX, WC YG6, YG8, YG6X YG8X

Kamampuh Produksi

Software-250x250

PERUSAHAAN

• Solidworks, UG, CAXA, CAD
• CPSS (Sistem Simulasi Prosés Casting)
• PMS, SMS

Furnace-250x250

CASTING FURNACE

• tungku induksi frékuénsi sedeng 4 ton
• tungku induksi frékuénsi sedeng 2-ton
• beurat Max tina garis kerucut 4,5 ton / pcs
• beurat Max tina piring rahang 5 ton / pcs

Heat-treatment-250x250

Perlakuan PANAS

• Dua 3.4 * 2.3 * 1.8 Méter Kamar tungku perlakuan panas listrik
• Hiji 2.2 * 1.2 * 1 Méter Kamar Élmu panas perlakuan listrik

Machining-1-250x250

MESIN

• Dua mesin bubut nangtung 1,25 méter
• Opat 1.6 méter bubut nangtung
• Hiji bubut nangtung 2 méter
• Hiji bubut vertikal 2,5 méter
• Hiji bubut nangtung 3,15 méter
• Hiji planét panggilingan 2 * 6 méter

Finishing-250x250

Béréskeun

• 1 set 1250 ton tekanan minyak cocog ngambang
• 1 set mesin blasting ditunda

QC-250x250

QC

• OBLF spéktrométer langsung-baca.
• Tés metallographic.
• nembus alat pamariksaan.
• Tés karasa.
• Térmoméptop thermocouple.
• Téfrométer inframerah.
• Alat ukuran


Peryogi konsultasi?
Kirimkeun kami pesen, kami bakal ngahubungi anjeun pas.