Produk

  • Barmac VSI Orange RC series rotor

    Barmac VSI Oranyeu RC séri rotor

    RC840 ROTOR, Rotor séri Oranyeu anu anyar tiasa sacara signifikan ningkatkeun uptime produksi ku manjangkeun bagian kahirupan sareng pangropéa langkung gancang.

  • Cone Liner 

    Cone Liner 

    GUBT nyayogikeun pelapik kerucut mangan-baja, anu cocog pikeun penghancur kerucut sareng penghancur gyrator.

  • Cone Spares 

    Cone Spares 

    GUBT mangrupikeun spesialis pasar saham pikeun penghancur kerucut, sareng cakupan na bagian konus penghancur dina stok teu aya tandinganna.

  • Jaw Liner 

    Liner Jaw 

    GUBT nyayogikeun palapis rahang tina waja mangan, anu cocog pikeun sagala rupa penghancur rahang sadunya. Nyayogikeun bagian sareng dukungan téknis pikeun pasar tambang, agregat, sareng industri daur ulang!

  • Jaw Spares 

    Jaw Spares 

    GUBT mangrupikeun spesialis pasar purwakarta anu hadé pikeun crushers rahang, sareng sinyalna bagian rahang crusher dina saham henteu aya tandinganana.

  • VSI Wear Parts (Rotor Parts) 

    Bagian Pakéan VSI (Bagian Rotor) 

    GUBT mangrupikeun pamimpin global dina bidang pasar VSI. Kami gaduh insinyur propésional dina bidang VSI sareng parantos nanem modal seueur waktos sareng tanaga pikeun ngembangkeun téknologi di VSI sahingga sinyalna produk VSI PARTS GUBT teras-terasan tumuh. Dibandingkeun sareng produk VSI umum di pasar, produk VSI GUBT's gaduh sababaraha kaunggulan anu unik, kalebet permukaan anu lemes, ukuran anu akurat, résistansi maké anu luhur, sareng umur pakai anu lami.

  • VSI Spares 

    VSI Spares 

    Gumantung kana pangalaman produksi anu suksés pisan, keahlian, sareng stabilitas kualitas dina bidang VSI, GUBT tujuanana pikeun ngabantosan konsumén ngirangan biaya, ningkatkeun kasadiaan bagian, ngirangan waktos tunduh, sareng nyayogikeun layanan purna jual anu langkung saé.

  • HSI Liners 

    Liner HSI 

    GUBT nyayogikeun HIS Liner anu didamel tina waja mangan, kromium tinggi, sareng waja Hardox, cocog pikeun sagala rupa dampak crusher di seluruh dunya. GUBT nyayogikeun bagian sareng dukungan téknis pikeun pasar tambang, agregat, sareng industri daur ulang!

  • HSI  Spares

    HSI Spares

    Gumantung kana pangalaman produksi anu suksés pisan, keahlian, sareng stabilitas kualitas dina bidang HSI, GUBT tujuanana pikeun ngabantosan konsumén ngirangan biaya, ningkatkeun kasadiaan bagian, ngirangan waktos tunduh, sareng nyayogikeun layanan purna jual anu langkung saé.

  • Castings

    Casting

    GUBT mangrupikeun pamimpin global dina industri casting. Kami gaduh sakumpulan insinyur casting propésional sareng parantos nanem modal seueur waktos sareng tanaga pikeun mekarkeun alat casting urang.

  • Machining

    Mesin

    Ngandelkeun pangalaman taun dina pamesinan anu diarsipkeun sareng pangalaman produksi anu suksés, kaahlian, sareng stabilitas kualitas di industri, GUBT tujuanana pikeun ngabantosan konsumén ngirangan biaya, ningkatkeun kasadiaan bagian, ngirangan waktos tunduh, sareng nyayogikeun layanan purna jual anu langkung saé.

Peryogi konsultasi?
Kirimkeun kami pesen, kami bakal ngahubungi anjeun pas.