Lempeng samping MM0262403

Katerangan pondok:

Ngaran barang: Plat Sisi

Jumlah bagian: MM0262403

Beurat: 8035

Katalog: Jaw Crusher Suku Cadang

Kustomisasi: Logo ngaropéa, Hurup ngaropéa, Warna ngaropéa, bungkusan ngaropéa, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Ayeuna, GUBT bisa nutupan 800+ suku cadang pikeun crushers rahang kaasup Toggle Lempeng, Pitmans, Toggle Korsi, pin hinge, Shafts saendeng, Piring pipi, bantalan, Labyrinths, Spacers jeung saterusna pikeun sakabéh industri urang ngarah.Ngan lamun nyadiakeun OEM, urang tiasa masihan anjeun respon gancang.

GUBT mangrupa spesialis sanggeus-jualan pikeun crushers rahang, sarta ruang lingkup ngagantian tina stock pikeun bagian crusher rahang nyaeta unmatched.Kami gaduh inventaris ageung suku cadang jaw crusher pikeun nyocogkeun industri ngarah.Salaku parusahaan dagang basis pabrik, GUBT boga 30+ insinyur kacida dilatih, 120+ pagawe pinter, 4 handapeun-ngembangna bengkel casting, 1000+ Molds, sarta set pinuh ku fasilitas inspeksi kualitas.Kami mangrupikeun jaminan pikeun produk tingkat kahiji, kontrol kualitas, jasa saatos jual sareng harga kalapa.

Kalayan réspon gancang kana patarosan anjeun sareng waktos kalungguhan manufaktur, GUBT mangrupikeun dukungan anu kuat sareng pasangan anu amanah.GUBT ngajamin yén sakabéh produk anu mastikeun dijieun dumasar kana tolerances pabrik aslina tur spésifikasi bahan, sarta bakal ngalaksanakeun inspeksi.Salaku supplier global, GUBT ogé nyayogikeun jasa pangiriman global pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

Bantahan

Sadaya nami merek, nami modél atanapi tanda dipiboga ku produsénna masing-masing.GUBT teu aya hubunganana sareng OEM.Istilah ieu dianggo pikeun tujuan idéntifikasi wungkul sareng henteu dimaksudkeun pikeun nunjukkeun hubungan sareng atanapi persetujuan ku OEM.Sadaya bagian anu dijieun ku na warranted ku GUBT na teu dijieun ku, dibeuli ti atanapi warranted ku OEM nu.


  • saméméhna:
  • Teras: